Maandag t/m zaterdag : 8:00-18:00u (tevens op afspraak)

DIENSTEN

Grondverzet

Grondverzet is een breed begrip. Hierin verstaan we eigenlijk alles wat er met de grond gedaan kan worden. Denk hierbij aan

  • (Diep)spitten
  • Machinaal harken
  • Niveauverschillen maken of verwijderen
  • Drainage aanleggen
  • etc

Tuinen

Vromans Grondwerken werkt veel samen met hoverniersbedrijven waardoor we u een totaalpakket kunnen bieden. Door 2 expertises samen te voegen kom je tot het gewenste resultaat.
Leveren van tegels, zand, grond, grind etc is dan ook geen probleem.
Afvoeren van materialen zoals groen, grond en zand behoort ook tot de mogelijkheden.

Vijvers/zwembaden/trampolines

Om uw tuin fraaier te maken is de aanleg van een vijver of zwembad natuurlijk een mooi optie.
Water in de tuin geeft vaak iets extra’s. Water is tenslotte een natuurlijk element wat zeer goed past in de Nederlandse landschappen.
Een ander populair item in de tuin is de trampoline. Voor zowel de veiligheid van uw kind én voor de fraaiheid in uw tuin kiezen steeds meer mensen om deze in te graven. Voor de mogelijkheden hierin kunt u ook bij ons terecht.

Straatwerk

Voor bestaande en nieuwbouw woningen kan vernieuwing van de bestrating een heel andere uitstraling aan uw woning geven. Dit vergt de nodige expertise, zowel in grondwerk alsook het bestraten zelf.
Wij werken hierin dan ook veel samen met ervaren stratenmakers zodat we u het totale pakket kunnen bieden en u met 1 partij te maken heeft.

Sloopwerk

Een heel breed begrip waarin eigenlijk te omvatten is. Het slopen van een schuur, schutting, fundering etc kan door ons verzorgd worden. Door de kleine machines is het zelfs mogelijk om een bestaande vloer in huis te slopen! Minimale doorgang is 75 cm en dat betekend dat onze machines door vrijwel iedere deur en brandgang passen.

Bouwput uitgraven

Wilt u gaan (aan)bouwen? Geen probleem voor Vromans Grondwerken. Door de inzet van de juiste machine kan dit voor u gerealiseerd worden. Door de kleine machines is het zelfs mogelijk om een in de achtertuin een aanbouw uit te graven! Minimale doorgang is 75 cm en dat betekend dat onze machines door vrijwel iedere deur en brandgang passen. Aanleveren of afvoeren van zand/grond wordt ook meteen geregeld zodat u hier ook met 1 partij het werk kunt klaren.