Maandag t/m zaterdag : 8:00-18:00u (tevens op afspraak)

REFERENTIES

Graafwerk 30m2

07-11-2017 – Corinne Tak
Perfect werk, perfecte communicatie en super kwa planning en afspraken maken.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Straatwerk

30-09-2017 – Louis van der Ploeg
Een zeer betrouwbaar en goede uitvoering van de klus. Alles netjes volgens afspraak en voor een zeer leuke prijs. Tijdens het werk, (verwijderen oude bestrating, uitgraven oude grond en nieuwe storten en de door ons gekochte tegels leggen) alles netjes opgeruimd. Ook goed overleg tijdens de werkzaamheden. Het telefoontje een dag van tevoren hoe lat ze er zouden zijn kwam zeer respectvol over. Kortom, totaal geen spijt dat wij de opdracht aan Vromans grondwerken hebben gegeven.

Afgraven van een aantal tuin + ophogen met ophoogzand

01-11-2017 – Daniel de Vos
Vromans grondwerken heeft bij ons en een aantal buren de tuinen van onze nieuwbouw woningen uitgegraven en daarna voorzien van ophoogzand.
Vromans grondwerken levert kwaliteit, is precies,komt zijn afspraken na en een zeer prettig persoon in de omgang. Ik kan iedereen Vromans aanraden. Super bedankt!

Tuin afgraven

21-09-2017 – Huibert Duijzer
Uitstekend werk verricht, boven verwachting. Alles keurig netjes opgeruimd en ook alles in de tuin heel gelaten.

Zeker een aanrader!

Sloopwerkzaamheden (mini-graver) binnen

17-10-2017 – Martin Brouwers
Stop maar met zoeken, dit is je man. Wat een held. Dit is zoals het hoort te zijn. Vooraf en tijdens het werk, fijne, duidelijke en heldere communicatie, inhoudelijk en praktisch meedenken . En dan het werk zelf, het lijkt wel alsof hij een cyborg is. Hij word één met de machine, met microscopische precisie en in een fenomenaal tempo worden sloop- en grondwerkzaamheden verricht, terwijl hij gelijktijdig ook nog rekening houdt met zijn omgeving en de mensen eromheen.

Onze vloeren en onderliggende zandlaag zijn zeer vakkundig en helemaal volgens afspraak aangepakt. Dit is een topper.

Rijbak losmaken en egaliseren

21-07-2017 – Anoniem
Goede en open communicatie. Het werk is grondig aangepakt met goede middelen en netjes afgewerkt. Vromans grondwerken is zeker geschikt voor onderhoud in een paarden rijbak.